Φόρτωση ...

Ο Πλανήτης ΤΙΚ ΤΑΚ e-book


Τιμή: 3.90

Το προϊόν διανέμεται ηλεκτρονικά.

Ο Πλανήτης Τικ Τακ

Συγγραφείς: Σία Αντώνακα & Ρουμπίνη Μενζελοπούλου

Μέγεθος: 21Χ24

Σελίδες 48

ISBN:978-618-5178-04-8

 

 Ένα υπέροχο μουσικό παραμύθι που εκτυλίσσεται στο μουσικό πλανήτη Τικ-Τακ. Στον πλανήτη αυτό υπάρχουν δύο χώρες. Η μία υποστηρίζει την κλασική μουσική ενώ η άλλη τη μοντέρνα με αποτέλεσμα να φιλονικούν ασταμάτητα για το ποια μουσική πρέπει να υπερισχύσει στον πλανήτη.
Η διαμάχη τους αυτή παίρνει τόσο μεγάλες διαστάσεις που ο πλανήτης Τικ-Τακ κινδυνεύει να καταστραφεί αφού διώχνουν το φως που του δίνει ζωή!
Τελικά αναγκάζονται να συμφιλιωθούν και η συνεργασία τους έχει ως αποτέλεσμα μια εξ' ολοκλήρου νέα, δική τους μουσική με στοιχεία τόσο της κλασικής όσο και της μοντέρνας μουσικής.

Ένα μουσικό παραμύθι που απευθύνεται σε δασκάλους και μουσικούς, συνοδεύεται από cd αφήγησης και παράρτημα μουσικοκινητικών δραστηριοτήτων, έτσι ώστε οι μικροί μας φίλοι να βιώσουν μέσα από το παιχνίδι βασικές έννοιες της μουσικής όπως ο ρυθμός, η μελωδία, να διακρίνουν όργανα της κλασικής αλλά και της μοντέρνας ορχήστρας.

Πέρα από την εκπαιδευτική του ιδιότητα είναι ένα ανάγνωσμα κατάλληλο για παιδιά δημοτικού, που θα τα ταξιδέψει διευρύνοντας τη φαντασία τους.

Κατεβάστε δωρεάν δείγμα του βιβλίου!