Φόρτωση ...

Δημιουργίες για πιάνο - Γιώργος Καραγιάννης e-book


Τιμή: 5.99

Ελάχιστη ποσότητα για το "Δημιουργίες για πιάνο - Γιώργος Καραγιάννης e-book" είναι 1".

Το προϊόν διανέμεται ηλεκτρονικά.

Δημιουργίες για Πιάνο- Γιώργος Καραγιάννης

ISMN:979-0-801165-05-3

Μέγεθος Α4

Σελίδες: 42

Περιέχει Mp3

 

Το βιβλίο "Δημιουργίες για Πιάνο" περιέχει πρωτότυπες συνθέσεις του Γιώργου Καραγιάννη για πιάνο με επίπεδο δυσκολίας από Μέση Σχολή.

Με σύγχρονα ακούσματα και ιδιαίτερες τεχνικές δυσκολίες που μπορεί να καταπιαστεί ο μαθητής προτείνουμε αυτό το βιβλίο σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Ο Γιώργος Καραγιάννης διανύει μια εξαιρετική μουσική πορεία ενώ πολλά από τα έργα του βραβεύονται σε παγκόσμιους διαγωνισμούς σύνθεσης.

Πιο συγκεκριμένα:

Το 2015, στον παγκόσμιο διαγωνισμό σύνθεσης  Maurice Ravel , αποσπά ειδική διάκριση " First Place for the Nation Greece " καθώς και τον τίτλο Greatly appreciated composer στην κατηγορία B  " Σύνθεση για λιγότερα από 15 όργανα" με το κομμάτι Consistence, μια σύνθεση για κουαρτέτο εγχόρδων και κουαρτέτο πνευστών.
Το 2016 στον ίδιο διαγωνισμό κατακτά την τρίτη θέση παγκοσμίως, στην κατηγορία Δ "Σύνθεση για Solo όργανο" καθώς και την διάκριση  " First place for the Nation Greece " , με τη σύνθεση "Αντίο"  για κλασική κιθάρα.
Το 2016, στον 14 Διαγωνισμό σύνθεσης Βόλου, λαμβάνει"Δεύτερο Βραβείο" στην κατηγορία : σόλο όργανο, με τη σύνθεση για κλασική κιθάρα "Guitar Tango".
 "Δεύτερο Βραβείο" στην κατηγορία : Film music, με τη σύνθεση "Consistence"  "Δεύτερο Βραβείο" στην κατηγορία: Chamber music, με τη σύνθεση "Samba (N'Oublier pas Paris)".
Το 2016, στο διαγωνισμό International Film music competition που διεξήχθει στην Ιταλία, φτάνει στους Top 20 world Finalists και λαμβάνει Special Mention στην κατηγορία : Classical (Drama - Musical - Comedy) και Special Award on the "Comedy" genre.
To 2017, στο διαγωνισμό Great American Song Contest στην κατηγορία Instrumental, φτάνει στους Top 20 world Finalists με τη σύνθεση Guitar Tango.

Η σύνθεση Melodye είναι υποψήφια βράβευσης στο διαγωνισμό σύνθεσης Fidelio.

Το βιβλίο περιέχει cd με ηχογραφημένα τα έργα στο Sierra Studio από τη Σολίστ Μαίρη Αλεξανδράτου