Φόρτωση ...

Δημιουργίες για κιθάρα, μέση σχολή-Γιώργος Καραγιάννης


Τιμή: 14.99

Άμεσα διαθέσιμο

Ελάχιστη ποσότητα για το "Δημιουργίες για κιθάρα, μέση σχολή-Γιώργος Καραγιάννης" είναι 1".

Δημιουργίες για κιθάρα - Μέση Σχολή

ISMN: 979-0-707678-00-8

Μέγεθος: 23Χ30  Σελίδες: 36

Περιλαμβάνει CD

 

Το παρόν βιβλίο, αποτελούμενο απο προσωπικές συνθέσεις, είναι μια προσπάθεια εμπλουτισμού του ελληνικού κιθαριστικού ρεπερτορίου με κομμάτια που προέρχονται απο διαφορετικά μουσικά είδη και τα οποία περιέχουν  πληθώρα τεχνικών απαιτήσεων για τη μέση τάξη.
Στη μέση τάξη ο μαθητής καλείται σιγά σιγά να κατακτήσει ωριμότητα στο παίξιμό του, περνώντας απο το "παιδικό" στο "εφηβικό" στάδιο της κιθάρας και πολλά από τα κομμάτια - εμπειρίες που μαθαίνει στο στάδιο αυτό, τα κουβαλάει μελωδικά αλλά και τεχνικά μαζί του για πολύ καιρό.
Στο παρόν βιβλίο θα βρείτε κομμάτια όλων των "επιπέδων" της μέσης τάξης. Κομμάτια για νεοεισαχθέντες στην τάξη (Το μυστικό του βράχου), κομμάτια  ιδιαίτερης εκφραστικότητας (Μια φορα και έναν καιρό, Μια στιγμή κυνισμού), κομμάτια απαιτητικά ως προς της ρυθμική τους εκτέλεση (Κινητικότητα, Σπίθα), κομμάτια αυξημένης δυσκολίας (Το τραγούδι του Γέροντα, Ren'Que). Στο σημείο αυτό θα ήθελα να γνωστοποιήσω πως τα κομμάτια Το τραγούδι του γέροντα, Μια στιγμή κυνισμού και Κινητικότητα αποτελούν ενιαίο έργο, όμως  για τους σκοπούς του βιβλίου θεώρησα καλό να παρουσιαστούν ως ξεχωριστά μέρη. Τέλος, θέλω να βεβαιώσω πως έχει γίνει μέγαλη προσπάθεια ώστε το κάθε κομμάτι να δημιουργηθεί με τρόπο τέτοιο που να καλύπτει πλήθος τεχνικών του αριστερού και δεξιού χεριού, χωρίς όμως αυτό το εγχείρημα να στερείται μουσικότητας.
Συνολικά με τη μελέτη του συγκεκριμένου βιβλίου ο μαθητής θα κατακτήσει μοναδικές κιθαριστικές εμπειρίες, αποκομίζοντας συγχρόνως και τις αναγκαία απαραίτητες τεχνικές.

Ακούστε όλα τα κομμάτια ακολουθώντας το λινκ: http://www.audiomack.com/album/cambia-publications/creations-for-guitar-grade-3

 

Κατεβάστε δωρεάν δείγμα του βιβλίου!