Φόρτωση ...

Ρυθμός, κίνηση στο χρόνο - Νίκος Τουλιάτος


Τιμή: 9.99

Άμεσα διαθέσιμο

Ελάχιστη ποσότητα για το "Ρυθμός, κίνηση στο χρόνο - Νίκος Τουλιάτος" είναι 1".

Ρυθμός...κίνηση στο χρόνο - Νίκος Τουλιάτος

Ρυθμικό Σολφέζ, Μέρος 1ο

ISMN:979-801165-67-1

Μέγεθος: Α4

Σελίδες:44

Η καλλιτεχνική πορεία του Νίκου Τουλιάτου είναι σε όλους γνωστή. Έχει παίξει παντού, τα πάντα, με όλους, τα τελευταία 42 χρόνια.

Το βιβλίο "Ρυθμός...κίνηση στο χρόνο" περιλαμβάνει ρυθμικές ασκήσεις, φωτογραφίες από την καλλιτεχνική πορεία του Νίκου Τουλιάτου και κείμενα που βοηθάνε το μαθητή να κατανοήσει τη δύναμη του ρυθμού και τη ζωτική του σημασία, όχι μόνο στη μουσική, αλλά στο λόγο και στην ίδια τη ζωή.

Είναι κατάλληλο για ωδεία, μουσικές σχολές και για θεατρικές σχολές.

"Το βιβλίο που κρατάς στα χέρια σου δεν είναι μόνο ασκήσεις. Θα ήθελα να αποτελέσει αφορμή για σκέψη, για επικοινωνία, για ζωή. Οι ασκήσεις αναπτύσουν και βοηθάνε στην συνολική κατανόηση και έκφραση της καθημερινοτητας. Δεν με ενδιαφέρει η εξιδείκευση αλλά η επικοινωνία. Εάν οι ασκήσεις σε βοηθήσουν να συνομιλήσεις με τον άλλον πάνω στην σκηνή τότε πιθανόν να σε βοηθήσουν να κατανοήσεις το γιατί, όλων αυτών που αποτελούν την καθημερινότητα μας. Λεξιλόγιο είναι οι ασκήσεις.
Η δημιουργική χρήση αυτού του λεξιλογίου πηγάζει απο την ζωή. Ζείς για να δράσεις. Γεύεσαι μέχρι το μεδούλι την πραγματικότητα, την κατανοείς, την ερμηνεύεις, και με το λεξιλόγιο αυτό την εκφράζεις.
Καλή συνέχεια" - Νίκος Τουλιάτος

Κατεβάστε δωρεάν δείγμα του βιβλίου!