Φόρτωση ...

Εγγραφή Νέων Καλλιτεχνών

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

 

Οι εκδόσεις Cambia προσφέρουν την ευκαιρία στους νέους καλλιτέχνες να αναδείξουν την εργασία τους και να έρθουν σε επαφή με νέους συνθέτες που αναζητούν σολίστ για την εγγραφή των έργων τους και για συναυλίες. Εμείς σαν εκδοτικός οίκος, επιλέγουμε νέους καλλιτέχνες για την απόδοση έργων των συνεργατών μας, κάνουμε συχνά συναυλιακές παρουσιάσεις των εκδόσεων, ώστε να βοηθήσουμε τους νέους μουσικούς να αποκτήσουν εμπειρία στο συναυλιακό χώρο και να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους.

Οι νέοι καλλιτέχνες που γίνονται μέλη του site μας μπορούν να μας ενημερώνουν για κάθε νέα τους κίνηση ή συναυλία προκειμένου να την παρουσιάσουμε στα Νέα του εκδοτικού οίκου όπως και στην αντίστοιχη σελίδα του facebook που αφορά τις εκδόσεις Cambia.

Η εγγραφή είναι 30 ευρώ. Μπορείτε να μας στείλετε φωτογραφία, βιογραφικό και link το οποίο παραπέμπει σε διαδικτυακό χώρο όπου μπορεί κάποιος να ακούσει εκτελέσεις σας, όπως επίσης και λινκ από βίντεό σας στο youtube τα οποία μπορούν να ενσωματωθούν στη σελίδα που σας φτιάχνουμε.

 

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα παρακάτω.