Φόρτωση ...

Εκδόσεις Cambia

Οι Εκδόσεις Cambia δημιουργήθηκαν με στόχο να προβληθούν νέοι συνθέτες, καλλιτεχνικοί δημιουργοί, νέες τάσεις στο χώρο της μουσικής εκπαίδευτικής προσέγγισης όπως επίσης να ενισχύσει την προσπάθεια των νέων μουσικων στα πρώτα τους βήματα, αναδεικνύοντας παράλληλα  μουσικές σχολές, ωδεία και ανεξάρτητους επαγγελματίες.

 

Τι προσφέρουμε στους δημιουργούς

 

 1. Τη δυνατότητα έκδοσης της εργασίας τους (μουσικές συνθέσεις, μουσικά παραμύθια, θεωρητικά βιβλία,  ποίηση κ.λπ)  σε σύντομο χρονικό διάστημα.
 2. Την προώθηση του έργου τους από πλευράς μας σε όλα τα Ωδεία, τις Μουσικές σχολές και τους καλλιτεχνικούς χώρους στους οποίους το έργο τους θα μπορούσε να βρει απήχηση.
 3. Την ενημέρωση για την έκδοση του βιβλίου τους σε μουσικά πανεπιστήμια και ελληνόφωνα σχολεία στο εξωτερικό
 4. Διανομή σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας και σε 62 ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία σε όλο τον κόσμο σε μορφή e-pub, pdf και print on demand.
 5. Events στα οποία οι δημιουργοί θα μπορούν να παρουσιάσουν το έργο τους.
 6. E- shop που θα διαφημίζεται σε γνωστούς μουσικούς διαδικτυακούς χώρους, για την πώληση των έργων τους.
 7. 30% ποσοστό επί των πωλήσεων λιανικής και 10% επί των πωλήσεων χοντρικής με πενταετές συμφωνητικό
 8. Την προσωπική τους προβολή σε ιστοσελίδα του εκδοτικού (βιογραφικό, χώρος εργασίας, ηλεκτρονική διεύθυνση προκειμένου να μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να έρθει σε επαφή με τον δημιουργό)


Τι προσφέρουμε στους μουσικούς

 

 1. Προβολή, με φωτογραφία, βιογραφικό και mp4 στο οποίο θα εκτελούν κάποιο μουσικό έργο. Ετήσια συνδρομή, 50 ευρώ.
 2. Την προώθηση τους από πλευράς μας σε συνθέτες, δημιουργούς, στούντιο  και  καλλιτεχνικούς χώρους στους οποίους θα μπορούσαν να ξεκινήσουν κάποια συνεργασία.

 

Τι προσφέρουμε στα μέλη του e-shop

 

 1. Τη δυνατότητα να βρουν φρέσκο υλικό για το ρεπερτόριό τους που να ταιριάζει στα ακούσματά τους, ενώ μπορούν ανά πάσα στιγμή να έρθουν σε επαφή με τον ίδιο το μουσικοσυνθέτη
 2. Να βρουν μουσικούς οι οποίοι να ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους
 3. Να παρευρίσκονται σε μοναδικά events όπου νέοι συνθέτες και δημιουργοί προσθέτουν φρέσκο αέρα στα μουσικά δρώμενα της χώρας μας.


 

ΕΚΔΟΣΕΙΣ Cambia  - Συνεργασία

 

Οι Εκδόσεις Cambia συνέχεια αναπτύσσονται και φτιάχνουμε τον καλύτερο τρόπο συνεργασίας με κάθε συνθέτη/συγγραφέα.

Γενική γραμμή του εκδοτικού οίκου είναι τα βιβλία των συνθετών να συνοδεύονται οπωσδήποτε από cd και εάν περιέχουν κείμενο να είναι δίγλωσσα (ελληνικά-αγγλικά)

Ο εκδοτικός οίκος συνεργάζεται με Στούντιο στο οποίο υπάρχει η δυνατότητα ηχογράφησης έργων τόσο με κλασικά όσο και με ηλεκτρονικά όργανα.

Έχει επίσης συνεργάτες για μετάφραση κειμένων από ελληνικά σε αγγλικά και το αντίστροφο.

O Εκδοτικός οίκος αναλαμβάνει την διακίνηση και την καλύτερη δυνατή προώθηση του βιβλίου, μέσω newsletter, συνεργασιών με ωδεία και μουσικούς χώρους, events, διαδικτυακή διαφήμιση και διανομή των βιβλίων σε βιβλιοπωλεία.

Ο δημιουργός είναι καλλυμένος από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας του με τον εκδοτικό, έχοντας υπογράψει ένα πενταετές συμφωνητικό το οποίο του διαφυλάσσει τα πνευματικά δικαιώματα και του παραχωρεί το 30% επί των πωλήσεων ετησίως για τις άμεσες πωλήσεις και 10% για τις πωλήσεις μέσω βιβλιοπωλείων (χοντρική πώληση)