Φόρτωση ...

ΑΝ ART ARTISTRY

Τι είναι το AN ART ARTISTRY;

Το AN ART ARTISTRY είναι χώρος τέχνης και πολιτισμού στην ιστορική περιοχή της Πλάκας. Λειτουργεί σε ένα μοναδικά αναπαλαιωμένο ιστορικό κτίριο με σπάνια αρχιτεκτονικά και διακοσμητικά στοιχεία (όπως αυτά διασώθηκαν από το τέλος του 19ου αιώνα) που υπήρξε τόπος συνάντησης μεγάλων προσωπικοτήτων του Ελληνικού Πνεύματος και Τέχνης. Πρόκειται για ιδιωτική πρωτοβουλία.

 

Η φιλοσοφία μας

Η καλλιτεχνία του «Αν…». Γιατί «Αν…»; Διότι «Αν…» και όλα ξεκινούν.  Μια υπόθεση σαν όνειρο, θέληση, φαντασία ή απορία γεννά σκέψεις που οδηγούν σε ιδέες. Αυτές με την σειρά τους σε πράξεις που ορίζουν τον χαρακτήρα, την προσωπικότητα και τη θέση του καθενός, το πως στέκεται ή και αλλάζει έστω λίγο τον κόσμο μας. Υποθέσεις κάνουμε όλοι μας συνέχεια, αλλά η Τέχνη -δυνητικά- με τις υποθέσεις της μας δείχνει τον δρόμο, εκφράζει τα ανέκφραστα, ψυχαγωγεί, προβληματίζει ή δίνει λύσεις, διαπλάθει και καλλιεργεί την ψυχή και το πνεύμα, θέτει νέες προοπτικές, μας θυμίζει πως είμαστε άνθρωποι ή και τόσο απάνθρωποι. «Αν…» θέλετε λοιπόν ακολουθήστε την «υπόθεση» μας στην Τέχνη και τον Πολιτισμό.

 

Τι κάνουμε

Ο χώρος μας, φιλοξενεί δραστηριότητες ανθρώπων που καταπιάνονται με τον πολιτισμό και τις τέχνες, ώστε να έρθουν σε επαφή καλλιτέχνες διαφορετικών ειδικοτήτων / ηλικιών και να προωθηθεί η αληθινή καλλιτεχνική δημιουργία και να δοθούν ευκαιρίες για έκφραση εκεί που χρειάζονται.

Ιδιαίτερη σημασία έχει το να δοθούν ευκαιρίες σε νέους (πρώτα απ’ όλα στο πνεύμα) καλλιτέχνες (εικαστικούς, ζωγράφους, μουσικούς, τραγουδιστές, ποιητές, λογοτέχνες, ηθοποιούς κ.τ.λ.) αλλά και η προώθηση προϊόντων του πνεύματος με την υποστήριξη μας.

Μερικές από τις δραστηριότητες μας είναι:

- Λειτουργία αναγνωστικής δωρεάν βιβλιοθήκης.

- Διοργάνωση καλλιτεχνικών εκθέσεων.

- ”Μουσικό σαλόνι” - μουσικά δρώμενα, ρεσιτάλ, συναυλίες, παρουσιάσεις δίσκων, master classes κτλ.

- Διοργάνωση εκδηλώσεων (παιδικές και μη παραστάσεις, εργαστήρια για παιδιά, παρουσιάσεις βιβλίων & δίσκων, ποιητικές & λογοτεχνικές αναγνώσεις, συνεντεύξεις τύπου, συναντήσεις καλλιτεχνών, μικρά συνέδρια).

- Διοργάνωση επιμορφωτικών σεμιναρίων.

- Διοργάνωση δρώμενων προς ενίσχυση φιλανθρωπικών / κοινωνικών σκοπών.

- Ηχογραφήση και βιντεοσκοπήση στον χώρο μας.

- Προώθηση νέων καλλιτεχνών (production) με την παραγωγή και διάθεση των έργων της διανοίας τους, φυσικά ή μέσω διαδικτύου.

 

Σε ποιούς απευθυνόμαστε

Οι πολυποίκιλες δραστηριότητες μας απευθύνονται σε ένα πολύ ευρύ κοινό. Μπορείτε να πάρετε μια “γεύση” από το γενικό μας πρόγραμμα στο www.an-art.com. Άνθρωποι σχεδόν όλων των ηλικιών (από 6 έως 90 ετών!), Έλληνες ή ξένοι (τουρίστες) επισκέπτες από όλες τις χώρες του κόσμου, φιλότεχνοι, καλλιτέχνες ή απλά... περαστικοί, μας επισκέπτονται καθημερινά. Η εξαιρετική γεωγραφική θέση που βρισκόμαστε, στην καρδιά της Αθήνας - την Πλάκα (μόλις 3 λεπτά από το Σύνταγμα), με πολύ εύκολη πρόσβαση από όλα τα μέσα, βοηθάει την υψηλή επισκεψιμότητα του AN ART ARTISTRY.

 

Πότε;

Το AN ART ARTISTRY λειτουργεί κατά την διάρκεια όλου του έτους. Ο κύριος όγκος των δραστηριοτήτων μας διοργανώνεται κατά την χειμερινή περίοδο (από Οκτώβριο έως Μάϊο), αλλά υπάρχουν δρώμενα και το καλοκαίρι.

 

Υποδομές

 Διαθέτουμε:

- A/C (ψύξη - θέρμανση).

- Χώρο αναμονής καλλιτεχνών.

- Χώρο εκδηλώσεων με επαγγελματικό εστιακό ή άλλο φωτισμό.

- Hi end πιάνο με ουρά Steinway & Sons - "M" model .

- Σύστημα HD βιντεοσκόπησης και ηχογράφησης.

- Ηχεία μουσικής «χαλί» σε όλον τον χώρο.

- Βιβλιοθήκη 500 τίτλων.

- Χώρο εκθέσεων με ειδικά άσπρα πάνελ (περίπου 44 τ.μ. επιφάνειες) και επαγγελματικό εστιακό ή άλλο φωτισμό.

- Χώρο εκθέσεων για μικρότερα αντικείμενα με ειδικές βιτρίνες.

- Logistics και in house μηχανοργάνωση.

- Υπηρεσίες καλλιτεχνικών εκδηλώσεων

 

Περί χορηγιών

Το AN ART ARTISTRY σας παρέχει την δυνατότητα άμεσης επαφής με το κοινό μέσω διαφορετικών προτάσεων χορηγιών, ανάλογα με την επιθυμία σας. Οι προτάσεις αυτές, διαμέσου των ανταποδοτικών οφελών, μπορούν να συμβάλλουν στην επίτευξη επιχειρηματικών -και όχι μόνο- στόχων όπως:

- Δημιουργία νέου για σας “εξαρτημένου” αγοραστικού κοινού.

- Καλλιέργεια των εταιρικών - επιχειρηματικών σας αξιών μέσω του πολιτισμού.

- Θετικό συσχετισμό σας με τις Τέχνες.

- Ενίσχυση του brand σας.

- Προσέλκυση θετικής προβολής προς τα ΜΜΕ.

- Άσκηση επιρροής σε κέντρα λήψης αποφάσεων.

- Ηθική ικανοποίηση για την προώθηση του Πολιτισμού και της Κοινωνικής Ευθύνης.

- Παροχή έμπρακτης βοήθειας σε νέους καλλιτέχνες που δεν έχουν καμία διέξοδο.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις χορηγικές μας προτάσεις. 

 

Για περαιτέρω πληροφορίες ή αν επιθυμείτε να διοργανώσετε κάποια εκδήλωση, δρώμενο, δραστηριότητα στο AN ART ARTISTRY παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:

 Επικοινωνία: info@an-art.com 
 Telephone:  +30 210 3220082

AN ART ARTISTRY - Χώρος Τεχνών και Πολιτισμού