Φόρτωση ...

ΣΚΡΙΒΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Γιώργος Σκριβάνος γεννήθηκε στην Άθηνα το 1984. Πήρε Δίπλωμα φλάουτου το 2005 με βαθμό ΑΡΙΣΤΑ παμψηφεί στη τάξη φλάουτου της καθηγήτριας Iwona Glinka στο Δημοτικό Ωδείο Πατρών.
 
Τον Ιούλιο του 2009 αποφοίτησε από την Βασιλική Μουσική Ακαδημία της Χάγης στην Ολλανδία παίρνοντας το Diploma Bachelor of Music στη τάξη φλάουτου των καθηγητών Rien de Reede, Thies Roorda, ορχηστρικών solo Emily Beynon, Kersten McKall και piccolo φλάουτο Patricia Morris.
Συνέχισε τις σπούδες του στη Βασιλική Μουσική Ακαδημία της Χάγης στην Ολλανδία με καθηγητή τον Thies Roorda όπου και αποφοίτησε το 2011 με τον τίτλο του Master in Music Performance. 
 Έχει δώσει συναυλίες μουσικής δωματίου και recitals με διάφορα μουσικά σύνολα σε Ελλάδα, Ολλανδία και Γαλλία.  Έχει συμπράξει ως solist με την Ορχήστρα Πατρών με maestro τον Saulius Sondeckis και τον Δημήτρη Μποτίνη.
Το 2006 συμμετείχε ως solist με την μαθητική ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Πατρών την παγκόσμια πρεμιέρα σύνθεσης του συνθέτη Θεόδωρου Αντωνίου με maestro τον Θεόδωρο Αντωνίου.
Επίσης τον Σεπτέμβριο του 2008 επιλέχθηκε από τη Κρατική Ορχήστρα Αθηνών να συμπράξει ως νέος solist στο Μέγαρο Μουσικης Αθηνών το Κοντσέρτο σε Ρε Μείζονα για Φλάουτο και Ορχήστρα  έργο του Carl Reinecke υπό τη Διεύθυνση του maestro Στέφανου Τσιαλή.
 
Είναι μέλος της Ορχήστρας Πατρών (Maestro Δημήτρης Μποτίνης) . 
Απο τον Δεκέμβριο του 2010 είναι μέλος της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ.
 
Επίσης συμπράττει με το ensemble σύγχρονης μουσικής της Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών (Καλλιτεχνικός Διευθυντής Θεώδορος Αντωνίου), με την Συμφωνική Ορχήστρα της Βασιλικής Ακαδημίας της Χάγης, την Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, την Ορχήστρα Πατρών και την ορχήστρα της παιδικής σκηνής της Λυρικής.
 
Τον Ιούλιο του 2008 και 2009 παρακολούθησε με υποτροφία το σεμινάριο ACANTHES με καθηγητή τον Mario Caroli με εξειδίκευση στη σύγχρονη μουσική και τις σύγχρονες τεχνικές του φλάουτου.  
Έχει συμμετάσχει ενεργά σε σεμινάρια με τους Peter Lukas Graf, Trevor Wye,  William Bennett, Phillipe Pierlotte, Will Offermans, Susan Milan, Lisa Ruoho.